Singapore

Endelig kom jeg meg ut at huset og fikk ett etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Jeg hadde familien med meg på slep og selv om jeg ikke alltid fikk gjennomført mine ønsker så ble det en flott tur.

Vi hadde to dager på forskjellige parker, Zoo, River Zoo og Night Safari pluss Fuglepark. Absolutt verdt turen og for en opplevelse det var å se en Panda. Amy var i ekstase og måtte selvfølgelig ha ett kosedyr. For hun har jo ikke 100vis fra før av. Men når jenten setter øynene sine på pappa og ber pent så er det vanskelig å si nei.

Singapore var en flott opplevelse, men fy flate så dyrt det var der. Merker at vi er bortskjemte her med prisene og nivået alt ligger på. Tross alt, vi koste oss, fikk sett masse og ikke minst vært i Universal Studios. Poden fikk endelig kjørt Cylon og gjorde det to ganger bare for å være på den sikre siden at den var heftig og kul. Jeg sto og brakk meg bare av å se på. Ufattelig mye oppnedsving og rotasjon på en gang. Så jeg styrte unna og tuslet rundt med Amy. Vi kjørte ting som gikk på bakkeplan og i sakte fart.

Kjørte hjem på null komma niks da det ikke var kø, deilig å komme hjem igjen etter fire lange deilige dager. Så nå gleder vi oss til neste avbrekk som blir til sommeren.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.