Repetisjon

Er det noe en har lært seg her i huset, så er det at ting ofte går igjen og igjen. Ikke bare to ganger eller fem ganger, men gjerne i to mn om gangen.

Spes yngestmann har en forkjærlighet til å se, lese eller høre ting om og om igjen. Som f.eks filmen Trolls, den så vi sikkert 20 ganger i løpet av to helger, da hun satt som klistret foran skjermen og trykket på repeat knappen. Og ja en kan kalle det dårlig barneoppdragelse av å la barnet se timesvis med tv. Men nå ble det slik for sånn går av og til dagene her.

Jeg har ved flere anledninger nevnt dette med repeat knappen til Amy og må innrømme at jeg er overrasket over at jeg ikke så koblingen før nå. Jeg er jo tross alt godt voksen dame og burde strengt tatt skjønne dette.

Hun har jo arvet denne repeat knappen av meg !!!!
Jeg er jo like avhenging som henne når det gjelder å høre på ting flere ganger etter hverandre. Lese samme bøker flere ganger på rad og ikke minst. Se de samme filmene om og om igjen.

Så jeg får heller bare omfavne dette fenomenet og tenke at jeg er jo likedan, når hun velger samme bok som hun gjorde for tre mn siden. Vi har lest samme bok hver kveld i snart tre mn, men Bukkene Bruse på Badeland er jo gøy.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.