Mens vi venter

Idag har vi gjort ingenting annet enn å vente.

Vi var nok en tur innom Ikea for å sjekke utvalget som vi ikke fikk tak i sist. Bare for å høre at det var ikke lenger i produksjon, dro slukøret hjem og gikk ned til bassenget.
Der traff vi noen hyggelig nordmenn som ikke bodde så langt unna oss i Bergen. Det var utrolig kjekt og godt å se at Poden endelig fikk noen å være med. Det har vært mange lange kjedelig dager hvorpå nå vi knapt har sett han.

Besøket vårt kom frem til slutt og det skal bli kjekt med noen å prate med og noen å være med mens dagene går her nede.
Det er varmt og godt ute selv om ikke solen alltid er fremme og det kan by på utfordringer da man glemmer at solen er sterk. Det blir liksom bare behagelig å være ute og så går man inn og innser at man har blitt litt rød på skuldrene.

Mens vi ventet på besøket tok jeg og Amy turen til lekeplassen, der fant vi oss noen andre å leke med og selv om engelsk ikke er hennes sterke side gikk det fint an å leke for det. Det er gøy å se hvor fort hun snapper opp ord på engelsk og bruker dem for hva de er verdt. Eneste ulempe er Peppa Pig på spansk, for det kommer da av og til noen gloser på spansk som hun har plukket opp på Youtube.

Nå skal vi snart ut å teste livet i Mont Kiara og som sagt, mens vi venter så leker Amy med muffinsløp

IMG_4757

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar