Utforske

Idag tok vi turen til en havneby som het Melaka. Ifølge Kjetil skulle denne vistnok være viktig før i tiden som ett knytepunkt for handel fra andre land.

Den er også vistnok fredet av UNESCO siden 2008, så vi hadde litt høye forventinger. Kanskje litt for høye, for det var vel ikke helt det vi så for oss vi fant da vi endelig kom frem.
Turen skulle ta to timer i følge GPS, men folk kjører jo som villmenn her så det tok hele tre timer grunnet så mye køer da folk kræsjer jo hele tiden. Det var ikke mindre enn fire kræsj på veien og en kan jo bare håpe det gikk bra med dem alle.

Vi kom frem, slitne og lei og fant ut at det ikke var så fint som vi trodde.  Det var en liten liten havn og masse boder med diverse småsaker som roper plastikk lang vei. Nå skal sant sies at vi gikk ikke veldig mye rundt da vi var sultne og slitne ved ankomst. Vi fikk spist og da kom humøret seg litt. Men det ble med noen runder rundt, en tur i ett høyt tårn som gav oss utsikt over alt og så bar det hjem igjen.
Turen hjem var helt maken som turen ut, men denne gangen hadde vi det litt mer moro siden GPS hadde stemmen til The Terminator. Vi lo godt hver gang han sa noe og det holdt en god stund før vi lot freden senke seg i bilen.

Vel hjemme, maten er fortært igjen, vi spiser en god del her nede har jeg innsett, maten er faktisk veldig godt. Idag har Kjetil bakt brød så det har blitt nesten spist opp med leverpostei skinke og bacon ost. Det er godt jeg hadde med meg noen bokser av det for ellers så vet jeg ikke helt hvordan det hadde gått. Det begynner også å bli tomt så jeg satser på en forsynelse om noen mn, tilfelle det kommer noen flere på besøk.

Nå skal vi slappe av litt før sengen kaller og så er det en ny uke i morgen.

IMG_4749

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Utforske

  1. Synneva Hellebø sier:

    Godt at dere ser dere litt omkring.

Legg igjen en kommentar