Sjokolade

I KL er det ganske så stort sortiment av sjokolader og jeg kan nå med hånden på hjerte si at jeg liker ingen av dem. Jeg har spist meg gjennom det meste, vil faktisk kunne bevise at jeg har testet ut 80% av sjokoladevariantene de har her. Jeg har under tvil funnet en som er helt grei som kan spises når jeg blir desperat. Sjokolade smaker ikke det samme her som hjemme, men det kan være varmen som gjør det at det føles anderledes. Innen du har fått den ut av papiret er den allerede halvsmeltet og det er bare ikke godt med smeltet sjokolade.

Helgen er over oss, mange av dere har fortsatt store deler av fredagen foran dere, men vi er snart inne i den siste halvdelen av fredagen. I helgen er det Raya, noe de feirer etter Ramadan og det betyr galehus overalt. Vi tok turen til Gardens hvor det var så mye folk at det var kø for å komme inn i parkeringshusene. Lagunen på en lørdag blir barnemat i forhold.

Men vi fikk i oss mat, fikk i oss en is og selvfølgelig en blueberry Muffin på vårt favorittsted, Antipodean.
Nå står vi å henger på terrasen og ser på guttene under som spiller Cricket, det er ganske så imponerende bane de bruker og jeg håper de har med seg noe vann. Det er jo litt varmt ute kan man si.

IMG_4720 Det ble ikke så lett å se de små små menneskene på bildet, men jeg zoomet så godt jeg kunne fra 22 etasje.

Utsikten fra terrassen er jo ikke noe å si på den heller, vi ser ganske så mye fint herfra og søndag skal vi inn til KLCC og spise deilig mat igjen.

IMG_4721

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar