Fun facts

Noen morsomme fun facts som jeg har oppdaget på vår reise hit

1. Jeg har sett ufattelige mange flotte damer med kort hår !
Jeg gikk til frisøren kun for å gjøre det mulig å ha langt hår, eller spare som man kaller det da jeg ikke hadde oppdaget noen andre med kort hår her. Men denne runden er det som om alle damer skal ha kort hår og lekre pixi frisyrer. Føler meg lurt til å spare, selv om hovedgrunnen er at jeg ikke har råd til å reise hjem bare for å klippe meg. Jeg kan nok klippe meg her, men jeg kjenner at det er jeg ikke helt klar for enda. Kanskje om ett halvt år.

2. Alle tror jeg har venner og familie her. Det er utrolig morsomt å bli spurt om jeg kjenner mange her og hvor familien min bor hen og om de bor langt unna. De snakker også Bahasa eller kinesisk til meg, vanskelig å si da jeg ikke skjønner hva de sier eller på hvilket språk det er. Men jeg får ofte spørsmål på ett annet språk enn engelsk og de blir litt småforvirret når det er tydelig at jeg ikke forstår hva de sier.

3. Alle lurer på hvor jeg kommer fra og da er ikke Norge svaret de er på jakt etter. Det er jo også en morsom ting å nevne. Jeg sier som sant er at jeg er opprinnelig fra Sør Korea, hvorpå pr dags dato alle da svarer,  ¨men du ser ikke ut som du er fra Sør Korea. Er du sikker på at det er der du er fra ¨

Jeg har tenkt å lære meg språket for jeg tror det kan komme godt med her nede

IMG_4710

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar