En innrømmelse eller to

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal få sagt dette uten at man ler høyt. Men jeg har nemlig funnet meg en ny BFF. Jeg oppdager stadig nye ting her i KL som får meg til å smile litt bredere og som gjør hverdagen min morsommere.

image

Som dere ser av bildet er det en mopp vi snakker om. En mopp som har en egen vannbeholder og spray innebygd  som gjør gulvvasken til en lek. Jeg har enormt med flater som skal vaskes så alt som gjør hverdagen bedre er gøy.  Poden var førstemann til å spørre meg da jeg tok den frem for n’te gang på tre dager, jeg ble litt overrasket men vi lo godt da han spurte » mamma, er dette din nye BFF?»

En annen innrømmelse jeg må komme med er at jeg lider fortsatt av tvangstanker om Gekkoer. Første nettene etter at vi oppdaget Horatio sov jeg dårlig. Da han stakk ble det litt bedre, men paranoiaen tok meg da Kjetil var ute en kveld med jobben. Da lå jeg og hørte på alle lydene og var sikker på at jeg hadde 12 Gekkoer i huset pluss mange andre dyr.  Da vi var å handlet søndagen kom det en kattunge bort til meg som resulterte i høye skrik hysterisk tramping og mye latter fra min bedre halvdel.  Jeg skal være enig at det så dumt ut å bli så redd for en kattunge. Men paranoiaen har tatt overhånd så jeg kaster aldri bosset, dere husker nok historiene om de enorme Gekkoene i bossspann huset, Poden gjør det og jeg sover med ett øye åpent.

AC er en annen ting som er plagsomt å innrømme, men når vi bikket 28 grader inne skrur jeg den på og om nettene sover vi med AC på 23 og meg i langermet genser. Og sånn går no dagene her.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 svar til En innrømmelse eller to

 1. lisbeth rohde sier:

  Hei Line
  Jeg synes du skal begnne å selge dette produktet.Du elsker jo produkter som dette! Morsomt å lese bloggen din. klem fra mamma

 2. Mona Holme Gundersen sier:

  He..he…Herlig BFF da Har noe lignende i boden, hm…tror jeg skal ta den frem igjen. .Men din var jo lekker…

 3. Karl Morten Bårdsen sier:

  He he.. nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul!

 4. Jeg hadde en sånn i USA – var en swiffer 🙂

Legg igjen en kommentar