Kjeder meg !

Den hører vi ofte her i familien og det er da gjerne en som gjentar dette gjentatte ganger.
Merkelig hvor fort en kan si de ordene uten at det egentlig har noen grobunn. De blir sagt uten at en egentlig kjeder seg tror jeg og så er det kanskje bare godt å få sagt det. Vi hører det ofte og vi sier da også like ofte, «det er jo ok det også, finn på noe gøy davel «.

Sannheten er at det er lettere sagt enn gjort å finne på noe når en kjeder seg.
Jeg er hjemme idag uten planer og etter å ha sett ut, det har regnet mye allerede, så kom disse ordene frem.

Hahaha, jeg måtte le litt når jeg innså at jeg faktisk syntes det var litt kjedelig å sitte her alene. Men nå som ordene er sagt, så kjennes det litt godt også.
Jeg skal nemlig ut å finne på noe, da jeg har snart barn som skal hentes på skolen og middag som bør være nesten ferdig. Og nå som regnet har gitt seg, byr det på en ypperlig mulighet til å gå seg en tur.

Vi snakker snart Desember og det er fortsatt varmt og deilig ute. Savner overhodet ikke kulden eller det glatte føre som jeg leser om i Norge. Det gjør på mange måter overgangen lettere, men jeg savner julen. Jeg savner å finne frem julepynten vår, jeg savner å bytte gardiner til julegardiner og finne frem adventslysene. Men jeg vil tro at snart vil butikkene bugne av juleutstillinger så jeg får nok min dose med jul for i år også.

Jeg hadde nemlig en kaffe med Kjetil i dag morges på Mid Valley idag, noe vi ofte gjør. Og der inne laget de i stand jul med flotte pyntet trær og annet gøy. De var ikke helt ferdige, da det var masse dekorasjoner overalt så jeg gleder meg til å se når de er ferdige.
De har også for øyeblikket en megastor Star Wars utstilling der og igår ble det prøvespilling og bilde av barna i det store Romskipet, T-70 X Wing Flighter. Kjempegøy selv om det var litt kø.

Nå skal jeg ut å finne på noe gøy og i mellomtiden kan dere beundre blomstene mine. IMG_5763

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar