Hjemmet vårt

Det begynner å se mer og mer ut som ett hjem her vi bor. Men så har vi jo også bodd her en god stund allerede. Tiden den flyr og nå er det snart 5 mn siden vi flyttet ned her.

Ting begynner å falle på plass, skolen tar mye av tiden vår og jeg, jeg koser meg masse. Jeg bruker dagene på svært lite egentlig, men fy flate hvor godt det er av og til også.

Men jeg har satt hardt mot hardt og det blir studier neste år. Har ikke helt bestemt meg for enkelte ting er ikke så lette å gjennomføre her. Men jeg skal bruke muligheten min her nede til å få meg en utdannelse.

Det går mot jul og jeg vet at hjemme i Norge så er det fult av juleting i butikkene og julemusikken strømmer vel på. Her er det ikke antydning til jul enda. Eneste stedet man finner juleting er på det forhatte stedet som er blått med gule bokstaver.

Men selv om man savner det litt så er det ikke helt krise enda. Når vi har gått inn i Desember så kan det hende jeg ser anderledes på det. Eneste ulempe her, er at adventsstake har de ikke. De feirer jo ikke akkurat kristen jul her så vanskelig å finne det her og lilla lys. Så i år blir det en slags form for anderledes adventsstake.

Merkelig hvordan små ting kan bli til store savn, når man innser at det faktisk er kjekt å ha. Som ostehøvel, f.eks. Da Kjetil fikk en flott blokk av Jarlsberg fra mormor var sorgen stor når han innså at han måtte bruke en kniv å skjære skiver av denne flotte osten. Da varer den liksom ikke så lenge og det første vi skal plukke med oss når vi er hjemme på besøk i Bergen er en ostehøvel.

Jeg har tatt noen bilder av hjemmet vårt her nede og selv om det er fortsatt hvitt så begynner det å bli mer og mer vårt hjem.

IMG_5703IMG_5704Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hjemmet vårt

  1. Å så herlig Line – såå fine stoler og sofa og de kule vinduene da 🙂
    Husk på at jeg alltids kan sende deg det du savner da – lilla lys f.eks ? Advent-stake også?? Bare send adressen så kan jeg fikse 🙂

    • chippeline@35.247.157.137 sier:

      Du er nå snill Anne Line, jeg venter fortsatt på pakken min fra mamma. Den ble sendt for en mn siden så jeg tror det er snaut med tid. Men jeg har funnet en stake som har plass til fire lys, så litt advent blir det nok.

Legg igjen en kommentar