Det gule bygget

Idag skal jeg prøve meg igjen på det gule bygget med blå bokstaver eller er det omvendt. Har ikke vært der på lenge og kjenner at jeg gleder meg masse. Det var en tid jeg trodde jeg skulle bli psykisk dårlig av bare ordet eller av å se på bygget. Men nå som jeg ikke har vært der på flere mn kjenner en at det kan gå bra.

Jeg skal bare ha ett par småting som trengs i leiligheten og en ville tro at jeg hadde all verdens tid til å gjøre slikt. Men neida, bokhyllen jeg så kjekt lovte Poden før bursdagen hans lar seg fortsatt vente på.
Det er søren meg ikke lett å sjonglere alle tingene som skjer i hverdagen enda man egentlig ikke har noen faste arbeidstider.

Samtidig så føler jeg at jobben min starter kl 06 om morningen og ender ikke før kl 19.30. Da har nemlig sistemann lagt seg og jeg kan endelig synke ned i sofaen med Solitaire.

Idag gikk det litt fort i svingene og jeg glemte helt at barna skulle ha kledd seg ut i forbindelse med Deepavali, men jeg kjørte hjem og hentet skift. Eldstemann hadde ikke lyst så for han var det like greit. Men siden jeg glemte det ble det ingen bilder av jenten med antrekket sitt. Kanskje jeg klarer å snike meg til ett når jeg henter henne. Som regel pleier klærne å være ganske møkkete når jeg henter og håret klistret inntil hodet. Tar på å leke ute i 35 grader og sol, pluss hvit pique er jo ikke akkurat det mest barnevennlige å ha på seg.

Kjetil er hjemme i dag etter en meget lang natt så jeg sitter her og lurer på om jeg skal lokke han med meg til det gule/blå bygget. Jeg er jo usikker på hvordan jeg skal klare å få med meg alle delene uten å knekke helt.

Igår kom det også bilder som vi har kjøpt og han stakkar som skulle henge dem opp ble sluppet av ca en 20 min gange fra huset vårt. Det tar på å gå 20 min med to store bilder og verktøykasse i denne varmen her. Så han drakk to store glass med vann før han klarte å prate skikkelig. Men bildene tar seg meget godt ut på veggene våre.

Jeg ser allerede mentalt for meg hvor de andre bildene vi har skal hen. Så nå blir det bare mer og mer hjem her i KL på oss.

IMG_5649 IMG_5650

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar