Happy Deepavali

Idag er dagen her, det blir feiret ganske så stille og rolig rundt omkring. Jeg hadde håpet på noe mer, men jeg er vistnok på feil sted. Batu Caves er vistnok galskap på denne dagen her, da alle hinduer møtes for å feire. Jeg vil tro at det er en del av dem her, selv om de aller fleste er muslimer.

Vi har benyttet dagen til absolutt ingenting. Jeg hadde boot camp, Kjetil hadde squash etter meg og barna har hatt venner på besøk.
Uvant å ha Kjetil hjemme midt i uken så det føles litt som en søndag.

Senere idag skal vi samles med flere god venner og spise en bedre middag på favoritt stedet vårt. Det er deilig å finne perler av matsteder her i KL og spes når de ligger gangavstand fra leiligheten vår.

Jeg har fått oppdatert meg på damene som bor her, mange av vi ikke sett på flere uker grunnet hazen og vi er nok som nordmenn flest. Vi trekker ut med en gang solen kommer. Vi er jo ikke de eneste akkurat nå for tiden, men det er en overflod av europeere ved bassenget. Vi er jo der for å leke og kose oss, mens asiatere er der for å svømme. De begynner tidlig med svømming der og i dag tror jeg at den yngste var knappe 1 år. Og det var ingen kjære mor, selv om han var liten.

Men bare så det er sagt, jeg har meldt Poden på svømming og kommer til å fortsette med det neste semester og det samme skal Amy neste semester. Dette er en unik mulighet til å få lært seg å svømme skikkelig og vi har tilgang på basseng hver dag.

Barna strekker seg masse mens de er her nede og i går var det Amy sin tur for å få nye joggesko. Begge barna har strukket seg godt og jeg lurer jo litt på hvem de arver disse voksegenene fra.

Men fy flate hvor gøy det er så se på hvor store de har blitt, bare på dette året her som snart er omme.

IMG_3238Dette ble tatt i Desember i fjor.

Version 3

Dette ble tatt i går, da hadde hun ballett og som alt annet så har de alle makne uniformere til aktivitetene sine.

Milde som jenten vokser og jeg kjenner at jeg har virkelig ingen baby i huset lenger. Ikke har jeg en liten jente heller. Nå har jeg store barn og snart en som skal på ungdomskolen. Hjelpe meg !

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar