Søndag

Dagene flyr og i går ble dagen brukt til å feire bursdagen til en i klassen til Amy. Jeg ble mildt sagt overrasket da vi ankom herskapshuset. Det var helt tydelig at disse menneskene satt godt i det for å si det mildt.

Vi ble servert mat, kaker, snop brus og vin. Det var egen ballongdame som gikk rundt og laget forskjellige ballongdyr. Det var egen tryllekunstner som underholdt barna og de hadde ikke mindre enn tre bassenger å boltre seg i.  En føler seg litt utenfor og jeg tenkte litt på at gaven fra Amy ble litt stusselig. Vi hadde kjøpt puslespill med prinsesser på. Hahahahaha, jeg lo litt også for det hele ble så stort og absurd å være del av. De hadde ett eget hus for bare kjøkkenet som ble brukt til å lage mat til alle gjestene.

Idag ble dagen tilbrakt ved bassenget før regnet tok overhånd. Det var deilig å ligge ute og late seg. Vi tok så turen inn til Central Market for å handle inn bilder som skal henge på veggene våre.

Det ble spist på Food Courten før vi tuslet rundt og fant det vi var på jakt etter. Middagsplanene gikk litt i vasken da det regnet for mye og Jalan Alor utgikk. Istedet ble det middag på Gateway to India og vi fikk selskap av gode venner.

Uken som kommer er fullstappet allerede og jeg kjenner jeg gleder meg ikke sånn veldig til tirsdagens Boot Camp. Men jeg har jo sagt at jeg skal hjem til Bergen og se rimelig bra ut så jeg må nok til pers.

Jeg glemmer jo helt å si at selv om helgen har vært opptatt så har vi rukket å sett denne filmen tre ganger.

IMG_5614

Det er gøy å se den om igjen og vi koser oss når vi ser den. Noen litt mer enn andre, spes når det er tredje gangen på rad.

Men Amy elsker enkelte ting og de går aldri av moten. Slik som fontene utenfor jobben til Kjetil. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger i uken vi ser dem, men like gøy er det fortsatt. Snart ett år siden vi så dem for første gang også.

IMG_5615

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar