Halloween

Det er lørdag og endelig, kan man si at i dag skal man ingenting som krever mer enn å hvile og bade.
Det har vært mange helger med opplegg fra morgning til kveld uten at en føler en har gjort det en skal.
Uken har også flydd og jeg brukte fire dager på å handle inn det jeg trengte av diverse ting. Snakk om å være ubrukelig til dette her hjemme-alene konseptet.
Barna blir hentet fulle av forventninger til middagen som mamma har pratet om før de ble levert, bare for å høre at jeg ikke har handlet inn mat. Istedet må de høre på meg som forteller deg om laang lunsj og mye kaffe med venninner.
Så neste uke må jeg skjerpe meg, da må jeg prøve å få skvist inn litt soling også.

Tiden går ubønnhørlig fort fremover og det er snart jul. Teoretisk er det faktisk  nesten to mn  igjen eller noe sånt, men alle vet jo hvor fort de mn kan gå. Før man vet ordet av det er November over og man må begynne å planlegge gaver, sending av julekort og pynting av treet.

Jeg har jo innsett at jeg har ikke med meg noe som helst julepynt eller ett tre for den saks skyld med meg. All pynten jeg har brukt flere år på å handle inn, slik at de matcher hverandre. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hmf, så jeg må kjøpe inn masse nytt og det blir liksom ikke det samme. På den fine siden kan jeg kjøpe ferdig pyntet tre om jeg ønsker det. Jeg kan til og med få kjøpt meg reinsdyr på strl med Poden.
Julekalendere er også en utfordring for jeg har jo av latskapens del kjøpt inn Lego kalendere til dem. De har vi sett i butikkene siden vi ankom KL og jeg håper virkelig de blir byttet ut med årets nye før Desember.

Halloween idag og Amy skal feire dagen med klassekamerater på Jump Street. Der har jeg ikke vært så jeg gleder meg masse til å se hva det er. Ifølge de som har vært der, er det bare en megastor trampoline(eller flere) spredd utover og mye gøy. Siden det er Halloween har jeg gått til innkjøp av kostymer, men det spørs hvor lenge det blir værende på.

Så sier jeg som folk flest med sunn fornuft, la barn få kose seg med Halloween feiring. At vi voksne ikke liker den spiller veldig liten rolle,  barna trenger ikke å få ødelagt gleden over at vi slenger igjen dørene når de ringer på. Bare til å fortelle dem på en fin måte, at beklager vi feirer ikke. Tro det eller ei, det er ikke alle som feirer Julebukk heller.

IMG_5527

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Halloween

  1. Koselig å lese Line – Enig med dine Halloweenbetraktninger – og nå er jentene mine for store så det står på bare et par år egentlig!

Legg igjen en kommentar