Skryt

Av og til må en få lov å skryte litt av barna sine syntes jeg. De har gjort store endringer i livene sine og har gjort det meget bra tross alt.
I går var det lærersamtaler på rekke og rad for begge barna. Først med lærere og så med EAL lærerne.
Poden gjør det veldig bra og klarer seg fint på skolen generelt. I matte er han over gjennomsnittet får mer krevende oppgaver noe som passer han fint. Det er tydelig at tall har han stor forståelse for. Og gjennomgangen er som alltid før, bruk litt ekstra tid på ting han gjør, for da luker han ut småfeilene som dukker opp. Spes når han skal jobbe fort.
Amy kommer seg, hun lærer utrolig fort og de lar seg overraske støtt og stadig over hvor mye kunnskap hun sitter inne med. Som foreldre, er det jo enormt gøy å høre at barna jobber godt og klarer seg i fagene. Så nå skal vi kjøpe inn flere engelske bøker for både liten og stor for å øve oss.

Idag feiret vi også UN Dagen og det var utrolig kjekt å se alle barna på Primary gå i parade med nasjonalklær på. Poden gikk med Britisk flagg på brystet og Norsk flagg i hånden. Mor lot han få lov siden han er født i Watford. Amy hadde t-skjorte med det norske flagget på og etter paraden sang hun sammen med koret for oss. Hun ble plutselig så stor der hun sto og sang.

Regntiden er endelig her, og det er utrolig deilig å kunne være ute og kjenne den friske luften. Den er savnet og jeg ser på facebook at den flommer over av bilder av blå himmel i KL.

Selv når det regner blir en glad tross at man blir gjennomvåt, for når det først regner så regner det ekstremt mye på kort tid. Men for oss bergensere så gjør det ingenting.

I helgen er det Halloween bursdag på Amy og det er det nærmeste vi kommer feiringen. Det er ikke så stort her og ei heller julen.

I butikkene er det ikke mye som minner om jul, mens jeg vet at hjemme vil det allerede ha kommet julebrus, nisser og kakemenn.

I butikkene her, er det ting som en trenger. Som f.eks disse blomstene her. De er kjempesøte å ha ute i gangen.

IMG_5564

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar