Oppdateringer igjen

Det er jo på tide med litt oppdatering på hvordan vi har det her nede i Haze fylte Kuala Lumpur. Tiden den går sinnsykt fort og jeg føler det er som om vi har vært her mye lengre enn vi egentlig har vært her.  I begynnelsen var vært her helt fantastisk og vi kunne ikke kost oss mer ute. Nå er det så mye Haze at vi har måtte være innendørs i nesten to mn. Sånn så det ut i begynnelsen av oppholdet vårt

IMG_4721

Nå er utsikten vår dette og snakk om deprimerende syn

IMG_5503

Vi har fått høre at dette er det verste det noensinne har vært i Malaysia og nå satser vi på regntiden. Den begynner egentlig i Oktober, men lar vente på seg. Barna er fortsatt på skolen som har gjort ekstra tiltak for at barna kan være der. Det er bedre å være inne der enn hjemme hele dagen. Det er jo ikke det samme å være hjemme med meg hele dagen fremfor å være på skolen å få undervisning.

Amy har begynt å finne sin plass i klassen og koser seg mer og mer for hver dag som går. Matte er ikke alltid like gøy, mest gøy når vi legger sammen store summer, mindre gøy når det er små summer. Det er jo helt tydelig at hun slekter på noen vi alle kjenner. Jo dyrere det er, jo bedre er det. 🙂 Engelsken hennes er snart flytende og praten, den går. Vi leser korte ord på engelsk og kan alle bokstavene og jobber nå med å sette sammen litt lengre ord. Hun er veldig sosial i klassen og godt likt. Det er godt å se hvor glad hun er i å være med de andre barn og trivselen hennes er tydelig. I høstferien har hun lært seg å svømme uten ringer, dvs mest under vannet, men dog. Det går fremover og nå har jeg to fisker i vannet.

Poden går det bedre med også, det har roet seg litt i høstferien og det var tydelig godt med pause for han også. Fagmessig har han ingen problemer med å følge klassen. Det er nok mer omstillingen at han må jobbe mer selvstendig og bruke lengre tid på leksene sine.

Mor trives godt som hjemmeværende og selv om omstillingen er der så er det faktisk godt med en pause. Jeg har jobbet snart halve livet mitt, så en pust i bakken er bare godt.

IMG_5325

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar