Farvel

Høstferien er over, hverdagen komme imorgen og vi bader før vi reiser. Kan jo ikke si bader for siste gang på en stund, da vi mest sannsynlig kommer til å bade like mye hjemme. Sånn er det med å bo i varmere strøk. Jeg ser på alle bildene fra Norge med barn i ull og fleece tøy og tenker at, ja det er sant høst i Norge gitt. Har jo helt glemt  hva det vil si å ha årstider. Vi har enten sol eller sol og regn. Ikke så mye forskjell her selv om året sier Oktober. Og tiden den går altfor fort. Vi har vært her i 4 mn og det føles som vi kom i går.Ferier er som ferier flest, en spiser god mat, mye is og deilige frukt shaker. Bader masse og ruller rundt i solsengen med jevne mellomrom for å få den perfekte brun tonen. Ser mye gøy og anderledes pluss alt det som er skapt kun for oss turister.

imagePoden har kjøpt seg en Mont Blanc penn og Amy en leke gekko. Akkurat det siste kan jeg styre gleden min for og de har hatt sin del av skremme-mamma-med-lekegekkoen allerede. Jeg er glad for at jeg kan være til underholdning på den fronten.

image

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar