Ut på tur

Det er ikke alltid like lett å blogge har jeg innsett. Det krever litt mer enn bare noen få ord om hvordan vi har det. Det kan fort bli kjedelig i lengden å lese om sol, bading og skole. Og så trenger man god Internett forbindelse. Det siste er en utfordring når man er på ferie for data roaming er fy fy og gratis Internett er så som så. Derfor blir det litt adhoc blogging i ferien.

Igår regnet det masse og vi ble fort enige om at stranden ikke lot seg gjøre. Det ble elefant ridning isteden og jeg må si det gikk noen tanker gjennom hodet mitt da vi ankom. De er Ikke akkurat en heste størrelse og buret inne dagen lang. Men vi prøvde og det gikk greit. Vi fikk paraply mot regnet og avsted det bar. Gøy og skummelt på en gang, etterpå fikk vi mate dem med mini bananer.

image

Så gikk turen hjem for solen kom frem og da måtte vi bade litt syntes vi. Selv jeg måtte bade da fuktighetsnivået er ganske så høyt her. Solen stekte godt den også så 32 grader i vannet er helt nydelig.

Kvelden bød på en overraskelse for alle da Kjetil tok oss med til en Gocart bane som var åpen til 01 om natten. Poden var superfornøyd med at det ble kjøring og Amy hev seg rundt hun også. Første runden var det bare Kjetil og Poden, mens andre runde var Amy med. Hun digget det og var helt i hundre da de var ferdige. Mor sto å så på og syntes det var helt OK åimage

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Ut på tur

  1. Synneva Hellebø sier:

    Artig bilde av de tre tøffingene dine Line. Så kjekt å se hvor dere koser dere. Klem til dere alle.

Legg igjen en kommentar