Sightseeing i Koh Samui

Idag sto vi opp til strålende sol og blå himmel. Så det ble fort skiftet til badetøy før bassenget ble behørig testet. Jeg tuslet en tur ned til bakeren og kjøpte inn deilig frokost og plutselig åpnet himlens sluser seg. Det kom masse på kort tid og så var solen fremme igjen.

Vi bestemte oss for å se på noe som heter Grandpa and Grandma Rock og jeg er glad jeg googlet før vi kom frem. Historien bak stenene er om to mennesker som het nettopp dette. Grandpa and Grandma som la ut på en reise til naboøyen for å finne en kone til sønnen sin. De omkom på turen over da de ble møtt av ett fryktelig uvær og stenene som dukket opp når stormen var over gjenspeilet dem.

 IMG_5405
Vi fikk oss en god latter da vi ankom og enda mere da vi så skiltet hvor det sto «ingen klatring på Grandpa Rock»

Så dro vi hjem og handlet litt for av og til er det godt med noe hjemmelaget og kjært til middagen. Det ble pasta idag på oss og det var ok. Merker at vi har blitt for godt vant til hot mat, da vi alle syntes det var litt tamt.

Imorgen har vi ikke stort på tapete, men jeg drømmer om spabehandling som de har ekstremt mye tilbud av her. Om ikke så tenker jeg det blir bading enten i havet eller bassenget. Og tro det eller ei, jeg har badet flere ganger mens vi har vært her.

IMG_5393

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar