Koh Samui

Dagene går her nede og siden dette er vår første opplevelse utenfor KL er det stort. Jeg går rundt her med ett stort smil og store øyne over alt man ser her. Det er bare en time unna med fly men skulle tro det var mer. Vi landet på en stripe hvor alt var utendørs. Passkontroll bagasje, alt vare ute. Det var kun tak og stolper som holdt regnet unna. Det er regntid her, men det har ikke vært mer enn en dag med regn så langt.image

Det bades i havet og i bassenget, spise fantastisk mat og Poden har begynt å varme seg opp med Green Curry. Det er gøy å se at de prøver noe utenfor komfor sonen sin.

Igår lå vi en god stund på stranden hvor det ble kjørt jetski mens mor leste bok. Det var deilig å bare late som en leste mens stor og liten koste seg i vannet.

image

Vi fikk sett store Buddah og mange andre morsomme statuer som ligger på en øy. Det er fascinerende å se små templer overalt mens en kjører bortover. Det er også mye turisme preget butikker og barer overalt. Noe som gjør det litt mindre eksotisk. Det er også trist at en må ofte be om thai rettene tilpasset thailendere. For ellers så får man en Tom Kah Gai suppe uten chili. Men man lærer så lenge man lever. image

Idag har vi bare kjørt rundt masse og nå kalte badebassenget på oss igjen

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar