Live in Maid

Folk spør meg støtt og stadig om hvorfor jeg ikke har fått meg Maid enda. De  jeg har truffet her til nå har jo alle en Maid, noen har Live in Maid og andre to dager i uken Maid.

Jeg har enda ikke helt blitt enig med meg selv hvorvidt vi trenger en Maid og jeg liker faktisk å dille med husvasken selv. Jeg bruker ca en time på å støvsuge og vaske leiligheten. Bruker jo ikke alle badene så jeg vasker bare over de vi bruker mest, så alt i alt går det greit. Og så kan jeg jo se på det som litt trim også.

Jeg har tilogmed fått meg ett eget rom som heter The Maids Room.
IMG_4866 IMG_4867 IMG_4868Det er jo ikke store rommet, men passer meg helt supert. Jeg får plass til tingene jeg trenger og så har jeg ett eget toalett om jeg trenger det.
Samtidig så viser det oss at de som bor her ikke har høye tanker for de som jobber som hushjelp.  Det er som sagt ikke stort og jeg tror ikke vi har plass til en seng der engang. Ikke skjønner jeg hvordan folk klarer å la noen bo der mens de selv boltrer seg på flere kvm.

Eneste utfordringen vi har støtt på her er vasking av vinduer. Vi har vinduer stort sett i hele leiligheten, stooore vinduer og en fantastisk utsikt. Men vi bor også i 22 etasje og det byr jo på en utfordring med hensyn til hvem som skal bevege seg på utsiden og vaske. Jeg er heller ikke høy nok til å nå opp til de øverste delene av vinduet da de er nok litt over 2 meter opp dit. Så kanskje jeg bare leier inn noen som vasker vinduene våre og tar resten selv.

Jeg liker å vaske selv og selv om andre sier at de ikke gidder å bruke fritiden sin til å vaske så liker jeg det. Det er min tid alene og jeg liker å ha kontrollen. Noen av oss må jo ha det slikt også, for ellers så blir det jo ikke noe gøy. For det er gøy, å gå i butikken og finne hyllene og da mener jeg hyller på hyller med rengjøringsting som bare roper navnet mitt. En oppdager alltids noe gøy og noe spennende som må testet ut hjemme, og ting vi ikke har i Norge. Små gleder for ei dame som er i 40 årene med andre ord.

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Live in Maid

  1. Synneva Hellebø sier:

    Liker innstillingen din Line. Kos deg med «vaskefillene» dine du.
    Hils og klem fra oss i Fyllingsdalen.

Legg igjen en kommentar