Noen små ting

Mens jeg har vært her nede nå en stund har jeg latt meg lure vil jeg kalle det. Jeg har nemlig latt meg overtale, ikke at det var så vanskelig, men dog til å kjøpe den her.
IMG_4782Jeg tror ikke jeg bryter noen kjøperegler/annonseregler for jeg har neppe 30 000 følgere som sporenstreks går ut å kjøper denne etter at jeg har skrevet om den. Ikke at jeg vet hva den heter heller. Jeg kaller den for «Den Rosa Børsten»

Jeg kjøpte denne på impuls, og for å stille nysgjerrigheten deres kan jeg fortelle dere at det er en børste som masserer ansiktet mens man renser det.
Ja ha tenker man da, hva skal man med det da ? Får man ikke gnidd seg nok i ansiktet når man vasker det for hånd liksom.

Jeg fant denne under ett skilt hvor det sto noe sånt som «Korean Beauty» Ah det må jo være noe for meg som  fortsatt tror jeg er der derfra, selv om alle andre sier noe annet.
Damen ble glad over at jeg kjøpte den og lot meg kjøpe en ekstra børste og fortalte meg ivrig alle gode tingene om denne børsten.
Den masserer ansiktet ditt, den renser huden din og den  gjør vist  noe med de rynkene jeg ikke har enda. Det siste var faktisk hennes egne ord og ikke mine, det kan også ha vært det som gjorde utslaget for kjøpet mitt også

Så nå testes den ut hver morning og etter to uker kan jeg ikke helt si at jeg ser de store endringene i ansiktet mitt. Det er fortsatt slik det alltid har vært og jeg har ikke blitt noe lysere i huden selv om den lover å massere vekk de døde hudcellene og gi meg en lysende glød. Men det jeg har fått er fem min ekstra i dusjen hvor ingen plager meg. For de har oppdaget at når mamma har den tingen roterende i ansiktet, så ser det ganske skummelt ut. Skum som fråder rundt i ansiktet mitt, mens mor har øynene igjen og nyter stillheten.

 

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar