Husdyr, igjen

Idag våknet jeg blid og fornøyd over at solen skinte og det var behagelig temperatur på rommet. AC sto på 24 grader, men jeg hadde langermet på meg så jeg har sovet godt.

Ulempe var at når man tusler inn på kjøkkenet og oppdager en Gekko i vasken, ja da må en bare pent nødt løpe tilbake på soverommet og kaste seg under dynen. Man kan jo ikke rope høyt når gjestene sover.

Jeg har prøvd å jage den vekk uten hell og den har da istedet begynt å bevege seg oppover på flasken som står i vasken. Dette er heldigvis en vask jeg ikke bruker så mye, men dog allikvel.

Jeg er utrolig engstelig for gekkoer og jeg skulle ønske jeg ikke var det, men det er noe meget ubehagelig med små dyr som stirrer på deg og ikke viker en tomme tross tomme trusler og høye lyder.

Nå har jeg søkt tilflukt på kontoret mens jeg håper at noen andre står opp og jager den vekk fra kjøkkenet. Og ja den er gigantisk av størrelse og kommer garantert til å skremme vettet av dere andre når dere ser bildet (særlig )

IMG_4762

 

Det var ikke lett å ta bildet uten å hyle høyt så beklager om det ble litt uskarpt

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Husdyr, igjen

  1. Synneva Hellebø sier:

    Stakkers lille tass. Du skulle bare tatt en stor skje eller øse og løftet den ut på terrassen Line. Den er ikke farlig og du kommer til å bli nødt å lære deg å leve med de småkrypene der tror jeg.

Legg igjen en kommentar