Endelig

Endelig er internettet oppe og går for fire dager uten 4G eller wifi blir man faktisk litt lykkelig uviten om alt som skjer rundt omkring.

Mye skjer rundt omkring i verden mens hos oss har vi handlet inn planter til terrassen ute og nydelige orkideer til inne. Vi fant oss en vei som var rene blomsterdrømmen. Det var vanskelig å bestemme seg for alle de vakre fargene, blomstene og grønne busker/trær.
Så var vi hos en kollega av Kjetil i helgen og det var utrolig kjekt å hilse på andre og spes få lekemed andre barn. Amy storkoste seg masse, mens Poden syntes nok jentene var i det minste laget for han.

Idag var vi på skolen for å få utdelt informasjon rundt buss, tider, ferie og annet gøy pluss uniformer. De kommer inn under samme Hus som det kalles her og har da gule t-skjorter som sin signaturfarge. Gøy å være tilbake på skolen og se igjen alt det kjente og ukjente. Bonusen denne runden var at Liverpool kommer til Gardens for å trene en eller annen gang før skolestart. Vi håper vi får lov å være der og se på dem trene.

Mandagen kom med ett brak, vi har ikke gjort stort idag siden møtet vårt med skolen startet halv ni, internettet kom kl 10 og nå ble de store saccosekkene levert. Overskyet og behagelig ute, så nå som alt er på plass skal vi ut med Alice og handle inn litt mat.

IMG_4597

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar