IKEA

Idag kom endelig møblene fra IKEA som vi har handlet inn. Sofa, to stoler, tv benk, tre pulter og ett veldig rosa lekeskap til Amy. Det tok på mor å se to stykk jobbe med monteringen av alt sammen så jeg trengte en ispause i etterkant.image

Det som var litt kjipt var at jeg ikke skjønte AC helt så de måtte jobbe med 28 grader innendørs og ingen luft. Ikke lett å forstå seg på alt dette nymotens greier av anlegg som er ett panel på veggen med altfor mye knapper. Men jeg fikset vann og lot dem jobbe i fred.

Det ble idag en innedag da de sprayet uteområdet her mot mygg. De gjør dette hver tirsdag og torsdag i ett par timer. Stinker noe helt forferdelig så like greit å være inne. Vi prøvde å være ute, men det var så kjedelig at vi gikk inn etter fem min. Helt tydelig at eldstemann trenger å finne på noe annet enn å jage søsteren sin, skremme henne, kjefte på henne og be henne gjøre ting som han vet de ikke får lov til. Hun ville nemlig være ute, men siden Poden lokket med spilling gikk de fort inn igjen. Poden er en smarting av og til, spes når han lar henne spille med en kontroller uten kobling til PS4.

Soverommene til barna er ferdige og stuen mangler bare ett bord og teppe. Det er godt å se det blir mere liv i leiligheten da Horatio har forlatt oss.

Nå er barna med pappa på tur mens mor nyter stillheten i den nye sofaen.

image

 

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar