Husdyr

Bør jo fortelle dere om George, Gekkoen vår i det tidligere huset Kjetil bodde i.

Vi var der nemlig i går for å hente sakene våre og rydde ut etter oss. På soverommet dukket han opp og virket strålende fornøyd med å vise seg frem igjen da han var litt for lett synlig mens vi pakket. Kanskje han hadde savnet oss ikke vet jeg, men litt skrik og rop syntes jeg var på sin plass. Bare for å vise George at han ikke er glemt.

Vi sliter med jetlag og sene kvelder her i KL. To dager på rad hvor vi er hjemme segneferdige KL 23 og sover til langt ute på dagen. Planen var idag å snu trenden så alarmen sto på halv ni. Halv åtte blir jeg vekket av en lyd og noen som tydelig prøver å komme seg ut vinduet. Og så var det også ganske klart hvor dette dyret var hen. Så etter fem min i frykt for at den, som heretter blir kalt Horatio, skulle befinne seg i sengen sto jeg opp.

Fikk meg isteden en kick start på treningen og traff en hyggelig nabo. Så alt i alt ikke verst og idag skal vi igjen prøve å komme oss hjem før 23 og med tom bil. Vi har hatt så full bil av dill og dall( igår to store tv’er) at det er knapt plass til oss passasjerer.

Utsikten halv ni er ikke verst fra verandaen heller

image

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Husdyr

  1. Camilla Tennebekk sier:

    Godt du er i gang med #fitnesskroppen

  2. lisbeth rohde sier:

    Kjære alle sammen
    Det er kjempehyggelig å følge dere. Du skriver så fint.Lykke til med alt dere skal gjøre.Jeg husker på dere. Stor klem fra Mams

Legg igjen en kommentar