Drømmer

Å følge drømmen sin er ofte noe man sier høyt når man gjør noe helt sinnsykt gøy. Som f.eks å reise til KL for å bo en periode, eller hoppe tandem på Voss.  Eller å bare kjøpe seg en bil.

Vi har nemlig gått til innkjøp av en bil her nede. Ikke at det er noe i veien med den vi har leiet, den har bare vært veldig uhåndterlig for meg. Jeg har aldri likt den, så jeg har hatt mine tanker rundt dette lenge. I går ble dette en virkelighet da vi reiste inn til en bilforhandler og tittet på flere biler. Og vi endte opp med en kul SUV.

Enda godt bilen har ryggekamera for fuglene vet hvordan jeg skal få klart å rygget med den. Den er ikke å få kjøpt i Norge dessverre, men dere må gjerne gå inn å sjekke den for det. Vår er sort, og uten slike kjipe røde klistremerker på sidene som vist nok er uber kule. Det nye vidunderet vårt er en Toyota Fortuner, og snakk om flott bil.

Jeg er jo som dere vet, kort, så en stor bil vil gjøre  meg så mye mer komfortabel. Da slipper jeg å tenke på følelsen av å være ett trekkspill når en kjører her og samtidig blir man jo redd meg. Mohahahhaha,  jeg har ikke verdens beste kjørestil og her nede får en ikke akkurat frem det beste i meg heller. Så alt i alt, en fantastisk bil for meg.

Siden Kjetil følte seg litt snytt for det blir jo tross alt jeg som kjører den 90% av tiden, mandag til fredager, tok han meg med på tur i dag.
Vi endte opp utenfor en oransje kul butikk og tuslet inn. Det var en gøy butikk for gutter i alle aldre. Det var ikke helt min greie, men fair enough, man må gi og ta i ekteskapet.

Vi dro hjem etter to timer, mor med en pose med t-skjorter til barna og Kjetil med en slik en:

HD iron 883

HD iron 883

Det tar nok litt lenger tid enn to timer før han får hentet vidunderet sitt, for en slik en må ha riktig eksosrør for å lage riktig lyd. Så den skal få seg en liten makeup forandring før Kjetil får kjøre den hjem.

Men vit dette: Jeg syntes dette var vel fortjent gave fra Kjetil til Kjetil. Han har jobbet så enormt mye, så lenge for å kunne gjøre livene våre komfortable og da er det lov å følge drømmene sine litt.

Og som dere alle vet, båt drømmen den forsvant etter fem min i båten på vei ut av havnen. Det var gøy så lenge det varte, dvs tre båt turer og vi håper den lever ett bedre liv med han som overtok den.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 svar til Drømmer

  1. Camilla sier:

    Wow!Slitan m både bil og sykkel

  2. Grattis til begge to – kult og vel fortjent 🙂

  3. Kristi sier:

    Kult! Slitan til begge to

Legg igjen en kommentar