Av og til

Så skjer det ting i hverdagen som en ikke kunne forutse. Som f.eks at man plutselig invitere flere enn planlagt over til Vinsmaking.
Eller at man oppdager små perler av steder man ikke trodde fantes. Men det beste med slike ting er faktisk å le høyt og lenge, smile så mye at kjeven er stiv og støl dagen etter.
Da kjenner man at man virkelig lever og har det fantastisk.

Men av og til så skjer det kjipe ting også, som at når man skal kose seg med en haug andre mennesker, må Kjetil jobbe istedet. Man må ta barna ut av det gøye de gjør for man trenger å sove. Vi har jo tidlig skolestart og det begrenser søndagene våre litt. Jeg vet jeg er streng, men samtidig som det er dessverre noe jeg må være akkurat da.

Men vi har hatt en knall helg med myyye god vin, selskap og fantastisk grillfest. Det er alltid gøy å hilse på andre og se hvordan de har det og bli enda bedre kjent med flere.

Jeg hadde også tenkt å ta masse bilder fra grillfesten i dag, men glemte det helt for det var så kjekt å treffe andre. Det var gøy å høre hvordan andre expater har det og planlegge nye ting i ukene som kommer.

Tiden flyr når en har det gøy og man merker fort at det går unna her. Det er ikke lenge til vi har vært her ett halvt år og hjelpe meg så mye vi har klart å få unna mens vi har vært her.

Og vi har flere mn på oss til å gjøre enda gøyere ting, så eventyret vårt føles hele tiden som nystartet.

En av de beste oppdagelsene så langt har også vært å finne Magnum isen. Det er en klassiker som bringer så mange gode minner at det er en fryd å spise den. Den er ett symbol på alle de somrene jeg tilbrakte som barn og ungdom i Sverige og Øland.
Det var somrer med lange lyse dager, mye latter og ikke minst gode vennskap som en fortsatt tenker på og minnes med vemod og godhet.

Det er godt noe er det samme enda tenker jeg. IMG_5720

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar