Shopping

Idag ble det gjort litt shopping og siden mor skulle teste ut kjøreegenskapene sine her nede tok vi turen til The Curve.
Der har de nemlig en stor leketøy butikk og siden de ikke hadde den Legoen Poden var på jakt etter andre steder tok vi sjansen der.

Kom nesten vel frem, men klarte å kjøre bort i noe skarpt og punkterte dekket. Kjetil som var hjemme og jobbet måtte komme som en Ridder i Skinnende rustning og gjøre livet bra igjen.

Det er slitsomt å kjøre her siden ingen kjører der det er vei og de som kommer på mopeder kjører jo fortere enn 80 og gjerne da på innsiden, mellom og plutselig foran deg langs motorveien. Men bortsett fra de siste 200 meterne så klarte jeg meg overraskende bra selv om han bak meg helst ville ha sett at jeg kjørte litt fortere enn 80 i svingene.

Men vi fikk shoppet det vi var på jakt etter selv om den Legoen som sto øverst på listen ikke var tilgjengelig der heller. Han fant seg heller noe annet og Amy måtte jo også ha lego.

Så vi har hatt Lego bygging i dag og med unntak av en pause med bading så bygges det enda. Det beste er når de vennene man har fått seg her nede også digger lego og har med seg masse.

Mor fikk også gjort noen nødvendige små innkjøp og etter at det var gjort og isen Almond Macaroon var fortært klarte jeg å se at livet ikke var helt over pga ett dekk. Og som dere ser, det vi fant var absolutt noe jeg trengte i dag

IMG_4884IMG_4886

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Shopping

Legg igjen en kommentar