Penger eller noe sånt

Jeg har hatt en alvorsprat med Poden og mannen i huset ang pengeforbruket vårt og vi har alle kommet til konklusjon, jeg bruker for mye penger.

Eh, hvor kom jeg hen i bildet tenkte jeg da ordene ble sagt. Begge mente altså at jeg bruker for mye penger.  Jeg som handler inn mat, diverse og alt en trenger for å overleve her. Dvs alt fra shampo til myggspray til klær til barna. Pluss lunsjpenger og bensin til bilen og ikke minst såpe til vaskemaskinen som jobber for fult hver dag.

Men sannheten er jo som regel noe en ikke liker å få slengt etter seg, så vi ble alle enige om å bruke mindre penger fremover. Jeg har virkelig gått igjennom budsjettet mitt og sett hvor jeg kan spare penger og hva jeg egentlig trenger av ting vi handler.

Kjetil har også gjort det samme og Poden prøver å holde mer kontroll på bruken av penger.

Alt vel, og det har fungert sånn passe i to uker, og jeg har vært rimelig høy på meg selv i det siste. Mest fordi vi klarer dersom vi er flinkere til å se etter pengene våre.

Men jeg idag skjønte jeg hvorfor de begge er enige om at mor bruker for mye penger. For i dag, da tuslet jeg innom favorittbutikken min og innså at jeg faktisk har ett problem. Jeg fant ikke mindre enn tre kjoler, fire bluser og to skjørt en kunne tenke seg. Og så gikk jeg innom en annen butikk og fant tre par forskjellige solbriller jeg likte. Så ja, jeg må bite i det sure eple og innse at det er jeg som er problemet her.

Så jeg får bare late som om jeg handler og handle i drømmene mine for hvordan skal jeg ellers vise barna at man ikke trenger alt her i livet.

Mens jeg tenkte disse tankene tok jeg meg en tur til Kopenhagen Coffee for å drukne sorgene mine i en kaffe.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.