En ulykke

Kommer sjeldent alene, tror jeg det er noe som heter. Jeg for min del har opplevd at det faktisk er veldig sant.

Først så ødela jeg knærne mine ved å havne på kanten av sengen. Ikke lett å stokke bena alltid når en går tydeligvis. Så det resulterte i to vonde ømme knær.

Så for å gjøre ting litt mer spennende tok jeg dusjdøren og kjørte den over storetåen. Det gjorde utrolig vondt og jeg måtte ise den ned med en pakke frossen pommes frittes. Man tar jo ofte det man har tilgjengelig når slike ting skjer.

Dagen derpå våkner jeg til store smerter i venstrearmen, du vet følelsen av at noen har sovet på den en hel natt. Klarer jo knapt å løfte armen uten å få vondt. Akkurat den kan jeg ikke forklare annet enn at det gjør vondt.

Men tross alt, det går jo fint med meg. Jeg bare kjenner alderen tynge for det tar jo lengre tid før ting begynner å gå over enn før.

Tærne ser såååå mye bedre ut i dag, litt hoven men overhodet ikke slik som i går så det går nok over tilslutt.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.