Instagram

Ja ja en lærer så lenge en lever er det noe en pleier å si når en oppdager ting. Ting som hvordan en ny app funker på telefonen sin eller hvordan man deler bilder med andre uten at hele verden får se dem. Selv om det er vanskelig for en vet jo godt at andre deler sikkert bildene en selv har sendt med sine venner igjen, for vi liker jo å vise frem barn, gjenstander og gleder i livet.

Jeg har oppdaget at Poden har flere followers på Instagram enn meg selv og jeg ble litt paff der og da. Først måtte vi gå igjennom listen og forklare han litt om dette med privat konto etc, så fjernet han ett par stk han ikke kjente og vurderte der og da å legge ut ett bilde. Men han ombestemte seg for det var ikke så gøy allikvel med bildet.

Men det faktum at han har supermange som følger han, får meg til å føle meg som en gammel gammel dame. Jeg har jo selv alle disse bildetjenestene på telefonen og legger ut bilder i ny og ne. Men jeg har da vittelig ikke så mange som følger meg og kommenterer.

Men det kan også ha noe med innholdet mitt når jeg tenker meg godt om. For jeg er da virkelig ikke så gøy å følge og når jeg ser på historikken min innser jeg jo at jeg er faktisk ganske så kjedelig.

Av og til tror jeg det kan være godt også og Poden er ikke kjent for å legge ut så mange spennende bilder selv. Det er nok noe han har fått inn med teskje, at man legger ikke ut bilder helt uten filter. Så jeg håper dette er noe som varer en god stund til.

IMG_6321Sier damen som legger ut bilder av slike flotte insekter, heldigvis har jeg kun møtt denne i Genting Highlands

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Instagram

  1. Lisbeth Rohde sier:

    Kjempefin frisyre!

Legg igjen en kommentar