Endelig på tide

Så har jeg gått til en frisør her nede. Jeg har utsatt dette i ett helt år og jeg har også gruet meg masse til den dagen her.

Jeg viste jo at før eller siden så måtte jeg til pers fordi håret trenger jo en trim i ny og ne selv om det ikke skal være kort. Jeg har også irritert meg over fjonene mine som daglig skrek til meg at de trengtes å klippes vekk.

Så endelig mens Amy var hos frisøren tok jeg mot til meg og fikk meg en time selv. En spennende opplevelse da håret ble vasket mens jeg satt i stolen. Så ble jeg skylt før jeg fikk meg den etterlengtete stussen og stylet fint.

Det gjorde godt å se at jeg kunne fint klippe meg her nede og at frisøren min ikke gjorde så mye ut av håret mitt. Samtidig som det er ett vitnesbyrd på at frisøren min i Bergen er noe av det beste som finnes. Hun har jo lagt ned mye arbeid for at andre skal gjøre en god jobb etter henne.

Så jeg og Amy fikk oss en klipp litt shopping og mat på favorittstedet hennes. Så da trenger jeg ikke å vente helt til sommeren med å klippe meg og kan heller bruke dagene mine på Mysen med gode venner og familie.

IMG_7031Og kan ikke få sagt det ofte nok, selfies er vanskelig og oppskrytt

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Endelig på tide

  1. Synneva Hellebø sier:

    Så fin du ble. 🙂

Legg igjen en kommentar