Sjokolade

I alle disse mn jeg har bodd her som begynner å krype mot 12 mn har jeg ikke funnet meg en sjokolade som er god. Men i det siste har jeg oppdaget en sjokolade som er faktisk ok. Det er en Ritter sjokolade med marsipan. Ulempe med den er at jeg ikke liker marsipan så jeg må liksom skrape det ut før jeg kan nyte sjokoladen. Men det er faktisk verdt det for sjokoladen den er mørk og god den.

Så jeg har liksom funnet meg noe jeg liker her nede etter nesten ett års jakt. Og da er det også godt å vite at vi skal til Norge om en mn. For der, der har de mange sjokolader jeg liker så jeg skal fete meg opp mens jeg er hjemme tenkte jeg.

Barna har bare en liten mn igjen av skoleåret og det har jammen meg vært ett tøft år for alle sammen. Samtidig som vi sitter igjen med gode minner og utrolige opplevelser. Poden har vært i Borneo på tur, Amy har utforsket verden ved å stå på scenen og be Picasso om en selfi og mamma har sett litt mer av verden enn hun noensinne har gjort.

Neste helg tar vi oss en svipptur til Singapore for å utforske Universal Studio og en Vindtunnel, noe vi alle må teste har jeg bestemt meg for. Det gleder vi oss masse til. Vi kjører da det er fin fine veier og bedre det enn å fly. Da får jeg nemlig med meg ekstra mye hjem også når vi skal tilbake. Jeg har jo fått nesten hele middagsserviset mitt knust så kanskje litt påfyll der.

Men i dagene fremover blir det nok planleggning av Norgesferien som blir kort, men dog herlig. Mye en skal fylle dagene med før en vender nesen tilbake til KL og jeg har booket meg diverse avtaler allerede.

Så Mysen here we come

IMG_6932

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sjokolade

  1. Lisbeth Rohde sier:

    Hei Line håper du er frisk igjen! Gleder meg til dere kommer. Klem fra mamma

Legg igjen en kommentar