Blogging

Det å blogge er faktisk litt vanskelig og kjedelig. For man vet jo ikke alltid hva man har skrevet om tidligere. Jeg klarer ikke alltid å lese alle innleggene mine på en dag for det er jo en god del. Og ikke har jeg tid til det alltid heller.

Jeg har faktisk ved noen anledninger gått tilbake bare for å se at jeg ikke har skrevet om samme tingen fire ganger.

Nå er det ikke sånn at jeg kan skryte på meg sinnsykt mange lesere, men jeg håper jeg har flere enn to. Hahahahahah, vel vitende om at jeg er en av dem.

Genrelt så skal en jo blogge om ting som skjer her nede og annet eksotisk som skjer. Men sannheten er at det skjer ikke så veldig mye i livet mitt.
Jeg gjør stort sett ikke mye etter at barna har gått på skolen, da trener jeg om jeg gidder og så laffer jeg rundt omkring og venter.

Med andre ord ikke mye spennende som skjer i livet mitt for øyeblikket og hvor mange ganger kan en blogge om at en ligger å soler seg, har lunsj med venner eller handler mat.

Været er heller ikke noe å skrive om for en kan jo ikke skrive 365 ganger i løpet av ett år at det er sol og varmt ute. Det er jo ikke ofte vi har grader som kryper under 28 grader eller megaregn.

Livet i KL er til tider ganske ensformig, men vi trives så godt for det. Vi har våre dagligdagse utfordringer og kabaler som skal gå opp, men vi har også litt mindre stress.  Så når jeg får ut fingern blir det litt mer spennende blogging håper jeg. Venter i åndeløs spenning på skatteoppgjøret som jeg ikke aner hva blir enda. Jeg håper det er nok til å starte på studier så fingrene er krysset.

IMG_6891

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 svar til Blogging

  1. Kari sier:

    Gleder meg til studieoppdateringer også, stå på Line Klem

  2. Elisabeth sier:

    Det bildet da!

Legg igjen en kommentar