Oktober

For oss er Oktober en bursdags måned og idag er det Kaia sin tur til å ha bursdag. Det er rart å tenke på at hun er hjemme hos Karoline fremfor oss. Men når vi får oppdateringene fra Karoline eller andre er det helt tydelig at Kaia har det så mye bedre enn før. Nå får hun masse kos, mange flere turer og oppmerksomheten hennes trengs ikke deles med flere.

Så hurra for deg i dag Kaia, vår kjære Westie.
IMG_3149Dagene flyr og her begynner man å planlegge neste helligdag som er Deepavali.
«Deepavali, or Diwali, is a festival celebrated by all Hindus to commemorate Lord Rama and his wife, Sita’s return to Ayodhya after his 14-year exile. It was a dark night when they first returned hence his people lit their houses with little lamps (diyas) so that Rama and Sita could find their way.
For some Hindus, Deepavali is also celebrated in honour of the goddess of wealth, Lakshmi. The lighting of these diyas would then make it easy for Lakshmi to find her way to houses. Thus, this festival is known as the Festival of Lights.»

Det er utrolig gøy å lære om slike ting og kjøpesentrene har allerede begynt med utsmykningen i forkant av denne eventen. Jeg må si jeg er stum av beundring for alt de gjør. Det er små kunstverk og en blir fortsatt like forbauset over hvor fort de kommer opp og ned.

IMG_5538IMG_5542Til de av dere som har sett på Art Attack på Disney kanalen, husker jo han fyren som lager kunstverk av perler og sand. Det er akkurat det samme konseptet her. Disse kunstverkene er laget av farget sand og wow sier nå bare jeg.

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar