Hurra for Alexander

Idag er dagen her, dagen en gutt har ventet lenge på.
Idag er Poden nemlig 11 år og dagen har blitt feiret som seg hør og bør med familien idag.
Igår var vi hos noen venner som også hadde bursdagsfeiring, så vi slo dem sammen. Kjempekjekt med gaver og sang og ikke minst få badet.

Det blir jo lenge mellom hver gang vi får vært ute grunnet Hazen, men i går ble det en kort badetur før regnet kom. Regnet er en kjærkommen ting for da letner det litt og betyr også at hazen da vil bli mindre.

Idag ble det først bursdags frokost på Antipodean, Poden fikk bestemme selv og så måtte det handles inn. Poden fikk lov å bruke bursdagspengene han fikk til sitt høyeste ønske. En ny telefon, og selv om Samsung Edge var øverst på listen godtok han en billigere modell.

Så dagen idag har vært en fin fin dag for bursdags gutten. Og jeg har innsett at jeg ikke lenger har en gutt i huset, men en pre-teen som virkelig har modnet på disse månedene her. Han er reflektert og omsorgsfull, selv om ikke han alltid vil si det høyt. Han tar godt vare på Amy på skolen og er en god venn ovenfor kompisene sine. Vi er så stolte av gutten vår og vi ser frem til hvordan de neste årene blir.

IMG_5532

Kjetil fikk også endelig oppfylt ønsket sitt om en ordentlig kaffemaskin. Vi har en Dolce Gusto maskin fra før, men siden de ikke selger alle typene med kaffe her har vi mer eller mindre sluttet å bruke den. Så vi har lenge gått å drømt om en ordentlig kaffemaskin og idag fant vi den.
IMG_5533Endelig kan vi også servere oss selv og gjestene våre kaffe.

 

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hurra for Alexander

  1. Gratulerer med bursdagsbarn og en finfin kaffemaskin! Det er viktig med god kaffe 🙂
    Koselig å lese oppdateringene dine – Blir som en dagbok til deg selv etterhvert!!

    Her er det høst med noen minus om natten – tiden går fort mot jul nå altså!!

Legg igjen en kommentar