Nok en dag

Da er denne uken her over og den har ikke gått helt som planlagt.
Skolen har vært stengt i to dager grunnet Haze og selv om det er bedre for dem å være på skolen med airfilters, ac og humidifier. Det ble bestemt av myndighetene å stenge alle skolene generelt i hele landet Onsdag og Torsdag. Så ikke mye annet en får gjort da.

Så uken gikk ikke helt som planlagt og alt jeg skulle ha gjort ble lagt litt på is. Men idag er skolen åpen igjen og jeg skal ha en lesestund med klassen til Amy i dag. Det er kjempegøy og morsomt å se hvor flinke de er.

Poden har bursdag på søndag og det skal som vanlig feires med brask og bram. Ikke helt sikker på om det blir frokost på sengen, da han har en tendens til å stå opp kl 07 i helgene.
Men vi skal ut å se på bursdagsgave idag, han sparer veldig til ny telefon og med litt hjelp fra mormor og Besta har han nok til en ok telefon. Han ønsker seg Samsung Edge, men der satte vi foten ned.

Eneste ulempe er jo at nå begynner Amy å spørre etter telefon og jeg prøver etter beste evne å omgå den praten der. Egentlig er det ingen av dem som trenger telefon, men av og til så må mamma bare svelge unna en kamel eller to og la Poden bestemme.

Antar det er fult opp av Halloween planlegning i Bergen og at alle gleder seg for å gå ut i høstværet for Trick`n treat. Her er det ikke helt tatt av og skjer egentlig svært lite. Overraskende, men greit for oss. Vi har jo aldri helt tatt helt av selv og barna virker sånn passe interessert.

Ha en fabelaktig helg alle sammen og jeg håper at når dere begynner å planlegge sommerferien neste år, har oss i bakhodet. Vi ønsker oss besøk fra Norge. Vel mest meg kanskje for jeg har så lyst til å vise dere hvor fint det er her, tross hazen.

IMG_4994

Om Rohde Jakobsen Line

A blog about being an expat and life in general
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar